(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 01.10.2018
Hakuaika päättyy 17.09.2018  kello 16:00
Myyrmäen kotihoito 1, Rajatorpantie 8 a 3.krs 01600 Vantaa
Sosiaali- ja terveydenhuolto, Vanhus- ja vammaispalvelut

Tervetuloa työskentelemään Myyrmäen kotihoitoon!

Kotihoidossa hoidetaan ikäihmisiä, vammaisia ja pitkäaikaissairaita, jotka eivät arkielämässään selviydy itsenäisesti omaisten tai muiden palvelujen turvin. Työ kotihoidossa on itsenäistä, haastavaa ja monipuolista hoiva- ja hoitotyötä asiakkaan kotona. Toimintayksikön toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Myyrmäessä, aivan juna-aseman läheisyydessä.

Olet etsimämme henkilö, jos omaat reippaan ja asiakaslähtöisen työskentelytavan. Hoidat kotihoidon asiakkaitamme suurella sydämellä ja heidän hyvinvointinsa on toimintasi lähtökohtana. Haluat tehdä monipuolista, vastuullista ja merkityksellistä työtä. Olet dynaaminen ja haluat kehittää sekä omaa että työyhteisösi osaamista. Teet omalta osaltasi työtä sen eteen, että työkaverisi ja työyhteisösi voivat hyvin.

Me tarjoamme sinulle työyksikön, jossa jokainen hyväksytään omana itsenään. Kovan työnteon ohella, osaamme myös pitää hauskaa ja ottaa rennosti. Olemme yksikkö, jossa huumorille löytyy tilaa. Olemme myös ottaneet uuden suunnan osaamisen kehittämisen osa-alueella ja lupaamme myös sinulle hyvän perehdytyksen ja tuen uuteen työhösi.

Työ alkaa 1.10.2018 tai erikseen sovittavana ajankohtana.

Innokkaina hakemuksia odotellen,
Myyrmäen kotihoidon hoitajat

Kelpoisuusehto:  Laki 817/2015 3 § tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Lisäksi työ edellyttää ajokorttia sekä autolla ajamisen kokemusta.

Työsuhteen tietoja:
Peruspalkka: 2124,09 €/kk
Työaika: Kaksivuorotyö

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).