(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Hoivapalvelut ikääntyneille

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2018

Haemme nyt

LÄHIHOITAJAA

vakituiseen työsuhteeseen Villa Atzaleaan. Työ on monipuolista ikäihmisten hoivatyötä, jonka perustana on asukaslähtöisyys ja omatoimisuuden tukeminen. Olemme erikoistuneet muistisairaiden asukkaiden hoitoon.

Kuntouttava työote on meillä tärkeässä asemassa ja asukkaamme saavat asua kodissamme elämänsä loppuun saakka. Kohtaamme asiakkaat korostaen jokaisen ainutkertaisuutta ja autamme asiakkaitamme elämään mielekästä ja oman näköistä elämää. Käytössämme on validaatiomenetelmä, eli vuorovaikutusmenetelmä muistisairaille asukkaille. .

Olet koulutukseltasi lähihoitaja. Edellytämme myös suoritettua hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta muistisairaiden asiakkaiden hoitotyöstä. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme kuitenkin kiinnostusta ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. TunteVa-hoitaja koulutus katsotaan eduksi. Työ on 3-vuorotyötä. Työpaikkamme on savuton. Edellytämme sinulta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.

Toivomme sinulta iloista ja positiivista asennetta. Olethan oma-aloitteinen tiimityöntekijä. Meillä on hyvä työilmapiiri ja meillä tehdään töitä yhdessä!

Mehiläinen tarjoaa työntekijöilleen ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin.

Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja antaa Tia Korpi, yksikön johtaja puh. 044-5362226, tia.korpi@mehilainen.fi.