(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2018
Pirkanmaan Asumispalveluiden tuottamat palvelut on suunnattu ensisijaisesti mielenterveyskuntoutujille, jotka tarvitsevat yksilöllistä ja kokonaisvaltaista tukea. Mielenterveyskuntoutujien asumispalveluita tuotetaan Nokialla Esperi Koti Harjuniityssä, Esperi Koti Viholassa ja Tampereella Esperi Koti Tieteenkadulla sekä asiakkaiden kotiin annettavia tuetun asumisen palveluita useille erityisryhmille.

Haemme Esperi Koti Harjuniittyyn LÄHIHOITAJAA osa-aikaiseen työhön vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 2-3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävänkuvana on asiakkaiden kuntoutumisen suunnittelu sekä tukeminen osana moniammatillista työryhmää. Tehtävään edellytämme mielenterveyteen suuntaavia tai vastaavia lisäopintoja sekä työkokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä.

Edellytämme työntekijöiltä pätevyyttä, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta mielenterveys- ja päihdekuntoutujien hoidosta. Pidämme myös tärkeänä kiinnostusta kuntoutujien kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Jos olet ahkera, iloinen, vastuuntuntoinen, luova ja yhteistyökykyinen, olemme kiinnostuneita sinusta ja osaamisestasi.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Siru Mastomäki, p. 040 6492144 tai siru.mastomaki@esperi.fi

Hakuaika päättyy 16.9.2018. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Esperi on Savuton Työpaikka.