(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2018
Esperi Hoivakoti Sara-koti tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua ikäihmisille Helsingin Huopalahdessa Tilkassa. Hoivakoti Sara-kodissa asukaspaikkoja on 15. Sarakodissa asuu pääsääntöisesti juutalaisen taustan omaavia asukkaita. Kodissa on mahdollisuus myös lyhytaikaiseen asumiseen.

Haemme Hoivakoti Sara-kotiin ammattitaitoista LÄHIHOITAJAA osa-aikatyöhön (1-116,5 h) toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen ikääntyneiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Tavoitteenamme on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia. Toimintaperiaatteenamme on kuntouttava työote.

Edellytämme lähihoitajan koulutusta, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia sekä aikaisempaa kokemusta haastavasti käyttäytyvien ikäihmisten ja muistisairaiden hoidosta. Olet luotettava, motivoitunut ja vastuuntuntoinen hoitaja. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperi tarjoaa ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Yksikönpäällikkö Sanna Manner, p. 050 – 3387344, sanna.manner@esperi.fi.

Hakuaika päättyy 20.9.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.