(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme Töölö 2 kotihoitoon lähihoitajaa vakinaiseen toimeen. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tervetuloa täydentämään Ilmari-tiimiämme sekä jakamaan osaamistasi ja oppimaan uutta moniammatillisessa tiimissämme.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on vaativaa, itsenäistä ja monipuolista, ja se mahdollistaa ammattitaitosi laaja-alaisen käytön. Lähihoitajana toimit perushoidon asiantuntijana ja työhön kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelua, toteutusta ja arviointia sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestämistä asiakkaille yhdessä tiimin muiden työntekijöiden kanssa.

Alueellamme on hyvät perehdyttäjät, jotka perehdyttävät sinut lähihoitajan työhön. Toivomme sinulta myöskin aktiivista otetta työtä kohtaan.

Käytämme PegasosMukana - toiminnanohjausjärjestelmää, joka helpottaa asiakaskäyntien kirjaamista. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen ilta- ja viikonlopputyötä sekä varallaoloa.

Tiimimme on mukana itseohjautuvuuden tiimityöskentelyssä ja toivomme sinulta kiinnostusta tiimityön kehittämiseen sekä oma-aloitteisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja.

Tiimitilamme sijaitsevat Etu-Töölössä, Kivelän sairaala-alueella.


Voit käydä katsomassa kotihoidon lähihoitajan työstä kertovan videon tämän työpaikkailmoituksen alaosassa olevasta linkistä. Haluatko testata millainen hoitaja olet? Käy tekemässä hoitajatesti: www.hel.fi/www/toihinsoteen. Sivustolla voit tutustua Helsingin kotihoitoon. Hakuaikaa on jatkettu.

Täytä hakemus sähköisessä muodossa.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2176,37 e/kk