(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2018
Uunilintu tarjoaa ympärivuorokautista autettua asumista, tukiasumista sekä työtoimintaa kehitysvammaisille. Yksikössä on 15 autetun asumisen asukaspaikkaa ja erillisessä rivitalossa on 5 tuetun asumisen asukaspaikkaa. Ympärivuorokautinen autettu asuminen on tarkoitettu pääosin keskivaikeasti ja vaikeasti kehitysvammaisille henkilöille. Tukiasuminen on vuorostaan kevyempi asumisen muoto, ja tarkoitettu lievästi kehitysvammaisille henkilöille, joiden tuen ja avun tarve on vähäinen. Lisäksi Uunilinnussa järjestetään työtoimintaa.

Haemme ahkeraa ja ammattitaitoista LÄHIHOITAJAA tuntityöhön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lähihoitajan tehtävänä on asukkaiden ohjaaminen ja tukeminen arjen askareissa. Edellytämme lähihoitajan tutkintoa ja hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta työskentelystä kehitysvammaisten parissa. Pidämme tärkeänä kiinnostusta kehitysvammaisten kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta luotettavaa, positiivista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa Yksikönpäällikkö Kirsi Toivonen, p. 050 438 7994 tai kirsi.toivonen@esperi.fi.


Hakuaika päättyy 30.9.2018.


Olemme Savuton Työpaikka.