(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018
Esperi Koti Puistola on uudenkarhea kehitysvammaisten koti, joka avautui toukokuussa 2018. Esperi Koti Puistola tarjoaa ympärivuorokautista autettua asumista yhteensä 15 kehitysvammaisille ja vammaispalvelun asukkaalle aivan Kajaanin keskustan tuntumassa. Puistola on turvallinen ja lämminhenkinen koti, johon omaiset ja ystävät ovat aina tervetulleita. Esperi Koti Puistolassa asukkaat saavat apua, tukea ja ohjausta yksilöllisen tarpeensa sekä toimintakykynsä mukaan. Asukkaat osallistuvat kodin päivittäisiin toimiin ja arjen askareisiin monipuolisesti. Heitä kannustetaan itsenäisyyteen ja tuetaan osallistumaan omaa elämää koskevaan päätöksentekoon. Asukaskokouksissa asukkaat ideoivat viikko-ohjelmaa ja suunnittelevat tulevia menoja yhdessä ohjaajien kanssa. Toiminnan lähtökohtana on aktiivinen arki, joka on täynnä harrastustoimintaa. Yhdessä käydään keilaamassa sekä konserteissa ja jokaisen asukkaan omat harrastukset ja mielenkiinnon kohteet ohjaavat kodin arkea ja toimintoja. Arkipäivisin asukkaat osallistuvat päivä-, työ- tai avotyötoimintaan.

Haemme Esperi Koti Puistolaan idearikkaita ja lämminhenkisiä LÄHIHOITAJIA erilaisiin työsuhteisiin. Tarjolla on vakituista kokoaikaista työtä tai osa-aikaista työtä painottuen toiveidesi mukaisesti esim. ilta- tai viikonloppuaikaan. Kerro meille minkälainen työaika on juuri tällä hetkellä Sinulle sopiva. Työ Esperi Koti Puistolassa joustaa elämäntilanteesi mukaisesti.

Työtehtävänä on asukkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä tukien. Vastuullisen hoitotyön lisäksi työ sisältää mm. omaisyhteistyötä, lääkehoitoa sekä viriketoiminnan kehittämistä ja toteutusta. Sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kehittämään uuden modernin Esperi Kodin arkea ja toimintakulttuuria.

Edellytämme soveltuvaa tutkintoa, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta, ensiapukoulutusta ja hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta kehitysvammaisten hoivatyöstä sekä vahvaa sitoutumista työhön. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Miia Heikkinen, puh. 050 4333578

Hakuaika päättyy 24.8.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.