(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018
Esperi Koti Huuhkajavaara on toukokuussa 2018 avautunut moderni Hoitokoti, joka tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua yhteensä 15 asukkaalle. Uudenkarhea Esperi Koti Huuhkajavaara on tarkoitettu asukkaille, jotka tarvitsevat paljon tukea ja apua esimerkiksi muistisairauden, neurologisen sairauden tai mielenterveysongelmien vuoksi. Arki hoitokodissa on aktiivista ja kuntouttavaa ja pitää sisällään mm. erilaisia toiminnallisia ryhmiä ja vertaistukea kunkin asukkaan yksilölliset tarpeet ja tavoitteet huomioiden.

Haemme Esperi koti Huuhkajavaaraan reippaita ja innovatiivisia LÄHIHOITAJIA erilaisiin työsuhteisiin. Tarjolla on vakituista kokoaikaista työtä tai osa-aikaista työtä painottuen toiveidesi mukaisesti esim. ilta- tai viikonloppuaikaan. Kerro meille minkälainen työaika on juuri tällä hetkellä Sinulle sopiva. Työ Esperi Koti Huuhkajavaarassa joustaa elämäntilanteesi mukaisesti.

Työtehtävänä on asukkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä tukien. Vastuullisen hoitotyön lisäksi työ sisältää mm. omaisyhteistyötä, lääkehoitoa sekä viriketoiminnan kehittämistä ja toteutusta. Sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kehittämään uuden erityisen hoivan toimintayksikköä ja sen toimintakulttuuria.

Edellytämme soveltuvaa tutkintoa, hygieniapassia, ensiapukoulutusta sekä lääkehoidon koulutusta. Toivomme sinulta sydämellistä työotetta ja rautaista ammattitaitoa. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen erityisen hoivan asiakkaiden parissa työskentelystä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Jussi Valkama p. 040 184 2324

Hakuaika päättyy 24.8.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.