(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018
Esperi Palvelukoti Kivipuisto tarjoaa turvallisen kodin henkilöille, joiden fyysinen, psyykkinen tai sosiaalinen toimintakyky on alentunut. Palveluvalikoimaan kuuluu ympärivuorokautinen asumispalvelu ja kevyempi palveluasuminen. Kivipuisto sijaitsee vehreässä ympäristössä, hyvien liikenneyhteyksien ja Järvenpään kaupungin palveluiden äärellä.

Haemme ammattitaitoista ja motivoitunutta LÄHIHOITAJAA tuntityöhön määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 8.9.2018-23.7.2019. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa ja hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten tai muistisairaiden kanssa toimimisesta. Olet reipas ja rohkea hoitotyön osaaja. Toivomme sinulta iloista, lämminhenkistä ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Sanna Soini, sanna.soini@esperi.fi tai p. 050-3258165

Haku päättyy 18.8.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.