(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018
Esperi Koti Mäntyrinne tarjoaa ympärivuorokautista autettua asumista kehitysvammaispalvelun asiakkaille. Mäntyrinne on turvallinen ja lämminhenkinen koti, johon omaiset ja ystävät ovat aina tervetulleita. Kodissa on 12 asukaspaikkaa. Osaksi Esperi-konsernia yritys liittyi kesäkuussa 2018. Asukkaiden hyvinvoinnista huolehtii kehitysvammaisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut henkilöstö vuorokauden ympäri.

Haemme Esperi koti Mäntyrinteeseen reipasta ja ammattitaitoista LÄHIHOITAJAA tuntityöhön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Hoitajan tehtävänä on asiakkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä ylläpitävästi. Työ on vastuullista ja sisältää ohjauksen sekä hoitotyön lisäksi muun muassa omaisyhteistyötä ja lääkehoitoa.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa, hygieniapassia ja lääkehoidon koulutusta. Toivomme sinulta innovatiivista työotetta ja rautaista ammattitaitoa kehitysvammaisten henkilöiden kanssa tehtävästä työstä. Vaihtoehtoisten kommunikointimenetelmien osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Tehtävästä antaa lisätietoja yksikönpäällikkö Susanna Kokko, p. 050-5916114 tai susanna.kokko@esperi.fi

Hakuaika päättyy 22.8.2018.

Esperi on Savuton työpaikka.