(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2018

Tehtävän kuvaus


Munkkiniemen palvelutalo on 30-paikkainen ympärivuorokautista palveluasumista yli 65-vuotiaille tarjoava yksikkö. Olemme pieni ja kodinomainen yksikkö, jossa on tiivis, pieni työyhteisö.

Yksikössä työskentelee sairaanhoitajia, sosiaaliohjaaja, fysioterapeutti sekä hoitajia. Meille on tärkeää, että asukkaamme saavat meiltä turvallisen loppuelämän kodin. Toimimme moniammatillisesti asukkaidemme omannäköisen elämän mahdollistamiseksi. Asukkaidemme arki on aktiivista ja osallistuvaa.

Haemme vakituista lähihoitajaa Munkkiniemen palvelutaloon mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Haemme hyvään porukkaamme kehittämis- ja kehittymismyönteistä hoitajaa. Toivomme, että olet kiinnostunut kehittämään omalla toiminnallasi asukkaidemme toiminnallista ja omannäköistä arkea.

Hoitajan työnkuva on monipuolinen ja edellyttää hyvää organisointikykyä sekä kykyä joustaa muuttuvissa tilanteissa. Työhön sisältyy vastuualueita oman osaamisen ja mielenkiintosi mukaan. Olemme opiskelijamyönteinen työpaikka ja työ sisältää opiskelijoiden ohjausta. Lähihoitajan työ on kolmivuorotyötä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielekkään työn kehittyvässä yksikössä, sekä runsaasti koulutusmahdollisuuksia. Täytä hakemus osoitteessa www.helsinkirekry.fi.

Palvelutalomme on palkittu Sosiaali- ja terveysministeriön tunnustuksella Vetovoimainen sosiaali- ja terveysalan työpaikka 2015.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Asukaslähtöistä ja kuntouttavaa työtapaa sekä hyviä työyhteisötaitoja moniammatillisessa tiimissä toimimiseen.