(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018
Hoivakoti Vuokko on vuonna 2015 avautunut moderni koti, joka tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua asumispalvelua ikääntyneille kahdessa 15-paikkaisessa viihtyisässä ryhmäkodissa. Pitkäaikaisen asumisen lisäksi yksikkö tarjoaa tehostettua lyhytaikaista hoivaa sekä viihtyisää asumista esimerkiksi sairaalasta kotiutuvalle ikäihmiselle sekä omaishoitajien vapaapäivien ja lomien ajaksi. Vuokko sijaitsee rauhallisella ja kauniilla pientaloalueella hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Haemme Hoivakoti Vuokkoon kahta LÄHIHOITAJAA vakituiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja se alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asukkaidemme avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Edellytämme lähihoitajan koulutusta, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten hoidosta. Olet luotettava, motivoitunut ja vastuuntuntoinen hoitaja.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Maria Pönni, p. 050 562 8733 tai maria.ponni@esperi.fi.

Haku päättyy 21.8.2017.

Esperi on Savuton Työpaikka.