(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018
Esperi on avannut Pietarsaareen uuden hoivakodin syksyllä 2017. Esperi Hoivakoti Edit tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille sekä muistisairaille. Hoivakodista rakentuu turvallinen koti, jossa apu on aina läsnä ja arki mutkatonta. Vakituisen asumisen ohella palveluvalikoimaan kuuluu myös lyhytaikainen asumispalvelu, joka on hyvä ratkaisu esimerkiksi sairaalasta kuntoutumisen tai omaishoitajan loman ajaksi.

Haemme ammattitaitoisia ja motivoituneita LÄHIHOITAJIA kokoaikatyöhön toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen sekä keikkatyöhön. Työ on luonteeltaan 2- tai 3-vuorotyötä tai yötyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta, hygieniapassia sekä ruotsin kielen taitoa. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden hoitotyöstä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostusta ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa Aluepäällikkö Eija Jaalivaara, eija.jaalivaara@esperi.fi tai 040 778 3535 sekä Yksikönpäällikkö Heini Ollikkala, heini.ollikkala@esperi.fi tai 050 911 4268


Hakuaika päättyy 24.8.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.