(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Tehtävän kuvaus


Tervetuloa työskentelemään Roihuvuoren monipuoliseen palvelukeskukseen!
Haemme lähihoitajaa, joka on innostunut kehittämään iäkkäiden kotona asumisen tukipalveluja. Työpaikkana on päivätoimintayksikkö Liina ja lyhytaikaisyksikkö Vaahteramäki, jotka marraskuussa yhdistyvät yhdeksi yksiköksi. Työsuhde on vakinainen ja alkaa 3.9.2018 tai sopimuksen mukaan. Työ on 3-vuorotyötä.

Hoitajana toimit vastuuhoitajana päivätoiminnan ja LAH-yksikön asiakkaille. Olet osa moniammatillista tiimiä, jonka toiminnan keskiössä on asiakas. Toimintamme perustuu muistisairaiden fyysiseen, psyykkiseen ja sosiaaliseen tavoitteelliseen kuntoutukseen. Tavoitteena on ylläpitää itsenäistä tai tuettua selviytymistä kotona. Toiminta tukee myös omaishoitajien jaksamista.

Työ meillä on mielenkiintoista, vaihtelevaa ja haastavaa. Vaahteramäessä lah-jaksoilla korostuvat omaishoitajan tuki ja jaksaminen sekä kotona tapahtuvan hoidon tukeminen ja asiakkaan toimintakyvyn arviointi ja ylläpitäminen. Päivätoiminta on kuntouttavaa toimintaa, joka tukee asiakkaan hyvää elämää ja osallisuutta sekä ehkäisee syrjäytymistä mm. liikunnalla, ulkoilulla ja kulttuurisella pienryhmätoiminnalla.

Tiimimme on matkalla kohti itseohjautuvuutta. Se tarkoittaa meillä vastuunottoa omasta ja yhteisestä työstä. Itseohjautuvuus edellyttää myös erinomaisia yhteistyötaitoja, ongelmanratkaisukykyä ja halua kehittyä omassa työssä.

Visionamme on sujuva ja laadukas lyhytaikaishoito, jossa tehdään joustavasti yhdessä yhteistä työtä asiakkaan parhaaksi!

Ryhmähaastattelu pidetään 16.8.18 iltapäivällä ja siihen valitut kutsutaan viimeistään 14.8.18. Osa hakijoista kutsutaan ryhmähaastattelun perusteella yksilöhaastatteluun, jotka pidetään maanantaina 20.8.18 aamupäivällä ja 21.8.18 iltapäivällä.

Roihuvuoren monipuolinen palvelukeskus toimii tällä hetkellä Herttoniemen sairaalan tiloissa remontin takia. Palaamme takaisin Roihuvuoreen vuoden 2018 lopussa.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä sekä selvitys tartuntatautilain mukaisesta rokotesuojasta.

Luemme eduksi


2119,16 e/kk