(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2018
Esperi päivätoimintakeskus Myötätuuli tarjoaa päivätoimintaa kotona asuville iäkkäille ihmisille, jotka tarvitsevat tukea kotona selviytymiseen tai seuraa yksinäisiin päiviin. Myötätuulella on kolme toimipistettä Itä-Helsingissä; kaksi Vuosaaressa ja yksi Kivikossa. Ryhmissä on kerrallaan 8-14 asiakasta. Päivätoiminnan pituus on kuusi tuntia klo 8-16.30 välillä. Myötätuulessa toimintaa on arkisin, maanantaista perjantaihin. Työpaikka on tarpeen mukaan joko Vuosaaren toimipisteissä tai Kivikossa.

Haemme Myötätuuleen LÄHIHOITAJAA tuntityöhön määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 13.8.2018-30.09.2018. Työ on päivätyötä.

Edellytämme lähihoitajan pätevyyttä, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden parissa työskentelystä sekä iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.


Tervetuloa osaavaan joukkoomme!Lisätietoja tehtävästä antaa:
Yksikönpäällikkö Satu Paavilainen, puh 0504413095, satu.paavilainen@esperi.fi.
Tiiminvetäjä Anna Saari, puh 040 3591389, anna.saari@esperi.fi


Hakuaika päättyy 15.8.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.