(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Saga Care Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2018
Lähihoitaja kokoaikatyöhön, Saga Care Helapuisto


Esperi konserniin kuuluva Saga Palvelutalo Helapuisto sijaitsee uudella asuinalueella Helsingin Ala-Malmilla hyvien palveluiden lähellä. Helapuisto valmistui maaliskuussa 2012. Talossa on 92 huoneistoa sekä 12-paikkainen ryhmäkoti erityistä huolenpitoa tarvitseville.

Haemme Helapuistoon LÄHIHOITAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen palvelutalon puolelle. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Lähihoitajan tehtävänä on avustaa asukkaita heidän omassa kodissaan päivittäisissä toiminnoissa. Työ on vastuullista ja sisältää mm. omaisyhteistyötä ja lääkehoitoa.

Edellytämme lähihoitajan pätevyyttä, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta monipuolisesta hoivatyöstä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostustasi ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Hakemamme lähihoitaja on oma-aloitteinen, itsenäinen ja asukaslähtöinen tiimipelaaja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn viihtyisissä ja kodinomaisissa tiloissa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Satu Hellsten, p. 050 5016186.


Hakuaika päättyy 13.8.2018.Olemme savuton työpaikka.