(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2018
Esperi Koti Palomäki Jämsässä tarjoaa autettua, ohjattua ja tuettua asumista kehitysvammaisille. Asumisyksikössä on mahdollista asua pysyvästi, väliaikaisesti opiskelujen tai asumisvalmennuksen vuoksi tai käydä lomajaksoilla. Kodin ensimmäisessä kerroksessa on tavallisia asuntoja, joissa on mahdollisuus tuettuun asumiseen. Toisessa ja kolmannessa kerroksessa tarjotaan autettua ja ohjattua asumista. Palomäessä toteutetaan ohjattua päivätoimintaa joka arkipäivä. Yksikössä on viihtyisät yhteiset toimintatilat ja jokaisella asukkaalla on oma tilava asuntonsa.

Haemme Palomäkeen LÄHIHOITAJAA kokoaikatyöhön määräaikaiseen työsuhteeseen 23.7.-31.8.2018. Työ on 2-vuorotyötä.

Lähihoitajan tehtävänä on asukkaita ohjaaminen arjen toiminnoissa. Työ sisältää myös omaisyhteistyötä ja lääkehoitoa.

Edellytämme lähihoitajan pätevyyttä, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta kehitysvammatyöstä. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Hakemamme lähihoitaja on oma-aloitteinen, itsenäinen ja asukaslähtöinen tiimityöntekijä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Sinikka Merkkiniemi p. 044 737 8084 tai sinikka.merkkiniemi@esperi.fi


Hakuaika päättyy 26.7.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.