(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2018
Esperi Hoivakoti Opri ja Oleksi on muistisairaiden hoitoon ja hoivaan erikoistunut asumispalveluyksikkö Espoossa. Hoivakoti tarjoaa pitkä- ja lyhytaikaishoitoa sekä fysioterapiapalveluita muistisairaille ja ikäihmisille kodikkaassa ympäristössä. Hoivakodissa on lämminhenkinen koti 16 asukkaalle. Hoivakodin kauniissa puutarhassa voi ulkoilla ympäri vuoden. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Hoivakodissa työskentelee ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut henkilöstö.

Haemme Hoivakoti Opriin ja Oleksiin LÄHIHOITAJAA osa-aikatyöhön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja se alkaa 13.8.2018 tai sopimuksen mukaan.

Lähihoitajan tehtävänä on asiakkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä ylläpitävästi. Työ on vastuullista ja sisältää omaisyhteistyötä ja lääkehoitoa.

Edellytämme lähihoitajan pätevyyttä, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten ja muistisairaiden kanssa työskentelystä. Pidämme tärkeänä kiinnostustasi ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa Yksikönpäällikön sijainen Anu Tikkanen, puh. 050-592 6998 tai 0400818889 tai anu.tikkanen@esperi.fi


Haku päättyy 25.7.2018 klo 16:00.


Esperi on Savuton Työpaikka.