(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Saga Care Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018
Saga Kaskenniitty tarjoaa korkealuokkaista ja viihtyisää vuokra-asumista sekä lyhytaikaista asumista ikääntyville. Talossa on ammattitaitoinen henkilökunta 24h. Henkilökuntaan kuuluu lähi- ja sairaanhoitajia, fysioterapeutteja, vapaa-ajan ohjaaja, toimisto-, siivous- sekä keittiötyöntekijöitä. Saga Kaskenniitty sijaitsee puistomaisessa ympäristössä Turun keskustan tuntumassa.

Haemme Saga Kaskenniittyyn reipasta ja motivoitunutta LÄHIHOITAJAA kokoaikatyöhön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Hoitajan tehtävänä on asiakkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä ylläpitävästi. Työ on vastuullista ja sisältää hoitotyön lisäksi mm. omaisyhteistyötä.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa, hygieniapassia ja lääkehoidon koulutusta.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyvien hoitotyöstä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostustasi ikääntyvien kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.


Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa Yksikönpäällikkö Mia Wesanko, mia.wesanko@sagacare.fi


Hakuaika päättyy 18.7.2018.


Esperi on savuton työpaikka.