(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Saga Care Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018
Saga Care Finland Oy on ikääntyneiden hoiva-, kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita tarjoava yhtiö, joka ylläpitää SAGA-palvelutaloja. Saga Care kuuluu Esperi Care -konserniin. Täyden palvelun SAGA-palvelutalot mahdollistavat itsenäisen elämän kodinomaisessa ja aktiivisessa ympäristössä.

Seinäjoen ydinkeskustaan avautui täyden palvelun Saga-palvelutalo huhtikuussa 2018. Saga Lakeudenlinna on moderni palvelutalokokonaisuus, joka tarjoaa huipputason asumista, ensiluokkaisia palveluita sekä aktiivista harrastus- ja kulttuuritoimintaa ikäihmisille kauniissa ympäristössä. Yksikössä on 84 vuokrattavaa kotia senioreille, jotka on toteutettu Saga-palvelutalojen korkeiden laatukriteereiden mukaisesti. Talosta löytyvät myös monipuoliset palvelut kuten laadukas ravintola, kahvila, kuntosali ja saunaosasto terapia-altaalla. Lisäksi yksikössä on 31 paikkainen ryhmäkoti.

Haemme Lakeudenlinnaan ammattitaitoista LÄHIHOITAJAA kokoaikatyöhön vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyvien hoitotyöstä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostustasi ikääntyvien kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Anne Jylhä, p.040-7530116 tai anne.jylha@sagacare.fi


Haku päättyy 17.07.2018


Saga on Savuton Työpaikka.