(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018
Hoivakoti Paatelan toiminta-ajatuksena on tarjota asukkailleen turvallinen ja ihmisläheinen asumismuoto, johon liittyy kotiasumista runsaammat elämän erialueiden tukipalvelut. Lähtökohtana on ihmisen itsenäisyys ja omatoimisuus, joita avustavien toimien tulee tukea. Toiminta-ajatuksen keskeisiä sisältöjä ovat taiteiden, luonnon ja ihmisen aktiivinen vuorovaikutus elämän loppuun saakka.

Haemme Paatelaan LÄHIHOITAJAA kokoaikatyöhön toistaiseksi voimassa olevaan suhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Hoitajan tehtävänä on asiakkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä ylläpitävästi. Työ on vastuullista ja sisältää hoitajan pätevyystason mukaisesti mm. omaisyhteistyötä ja lääkehoitoa.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa, hygieniapassia ja lääkehoidon koulutusta. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja. Arvostamme aikaisempaa kokemusta muistisairaiden hoivatyöstä.

Pidämme myös tärkeänä kiinnostustasi ikääntyneiden ja muistisairaiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin ja iloinen ilmapiiri. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Tehtävästä lisätietoja antaa 5.7. saakka Katri Oksanen iltapäivisin p.045 7750 7741 tai katri.oksanen@esperi.fi . Sekä jälleen 24.7. alkaen iltapäivisin.


Hakuaika päättyy 5.8.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.