(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2018
Hoivakoti Pukkimäki Äänekoskella tarjoaa turvallista ja kodikasta asumispalvelua ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille sekä muistisairaille. Hoivakoti Pukkimäessä työskentelee ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut ammattihenkilöstö. Toimintamme perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen jonka tavoitteena on ylläpitää ja säilyttää asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään.

Etsimme nyt joukkoomme motivoitunutta ja ikäihmisten kanssa työskennellyttä LÄHIHOITAJAA osa-aikatyöhön vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia. Katsomme eduksi kokemuksen ikääntyneiden hoitotyöstä.

Toivomme sinulta innovatiivista ja tuoretta näkemystä vanhusten kanssa tehtävään työhön, sinulla on ideoita ja halua kehittää työtäsi jatkuvasti. Sinulla on vahva näkemys hyvästä ja laadukkaasta arjesta hoivatyössä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Susanna Kokko p.050 5916114 tai susanna.kokko@esperi.fi


Haku päättyy 29.7.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.