(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2018
Esperi Hoitokoti Kotilo tarjoaa ympärivuorokautista autettua asumista 12 kehitysvammaiselle aikuiselle Veikkolassa. Toiminnan tavoitteena on asukkaiden turvallisuus, viihtyisyys ja elämän mielekkyys itsemääräämisoikeutta ja yksilöllisyyttä kunnioittaen. Kotilo on toiminut vuodesta 1993 lähtien. Toiminnan lähtökohtana on toiminnallinen arki. Monipuolinen harrastustoiminta on viikko-ohjelman kulmakivi. Lisäksi asukkaat osallistuvat päivä-, työ- tai avotyötoimintaan. Jokaisen asukkaan käytössä on oma huone. Kotilo toimii historiallisessa omakoti- ja liiketalokiinteistössä. Tilat on kunnostettu tarkoituksenmukaisesti, viihtyisyyttä korostaen. Kodin ympärillä on rauhallinen kyläyhteisö, joka tarjoaa hyvät ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet. Yhteistyö ostajakuntien ja omaisten kanssa on aktiivista.

Haemme Hoitokoti Kotiloon LÄHIHOITAJAA tuntityöhön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asukkaidemme avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää psyykkistä hyvinvointia.

Edellytämme lähihoitajan koulutusta ja voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta. Arvostamme aitoa kiinnostusta ja aikaisempaa kokemusta kehitysvammaisten parissa työskentelystä. Olet luotettava, motivoitunut ja vastuuntuntoinen hoitaja.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa Niina Karvo p. 0503272494 tai niina.karvo@esperi.fi.
Ajalla 2.- 29.7. lisätietoja antaa Auli Forsman p. 0405884010.


Hakuaika päättyy 22.07.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.