(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018
Esperi Koti Ratamo Turku tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista, palveluasumista sekä tuettua asumista aikuisille mielenterveys- ja päihdekuntoutujille.

Esperi Koti Ratamo Turkuun etsitään LÄHIHOITAJAA tuntityöhön vakituiseen työsuhteeseen. Työ on 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Eduksi katsomme mikäli omistat ajokortin.

Arvostamme aikasempaa kokemusta tai suuntautumista mielenterveys- ja päihdetyöhön. Työ vaatii pitkäjänteisyyttä, joustavuutta ja kykyä työskennellä niin itsenäisesti kuin tiimissäkin sekä yksilö- että ryhmänohjaustaitoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Tanja Vanharanta, 0505296521 tai tanja.vanharanta@esperi.fi.


Haku päättyy 29.6.2018, mutta paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Esperi on Savuton Työpaikka.