(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Saga Care Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018
Saga Palvelutalo Kanalinranta sijaitsee Rauman keskustassa, kaupungin halki virtaavan kanaalin vehreällä rannalla. Talossa on 80 parvekkeellista kaksiota hoiva-, koti- ja turvapalveluita tarvitseville ikäihmisille sekä 18-paikkainen ryhmäkoti erityistä huolenpitoa tarvitseville. Saga Care kuuluu Esperi Care –konserniin.

Haemme Saga Kanalinrantaan LÄHIHOITAJAA kokoaikaiseksi määräaikaiseen työsuhteeseen kesäksi. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asukkaidemme avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää psyykkistä hyvinvointia.

Edellytämme lähihoitajan koulutusta (myös alan opiskelijat huomioidaan), voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten hoidosta. Olet luotettava, motivoitunut ja vastuuntuntoinen hoitaja. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa Johtaja Sanna Järvenpää, puh. 050 595 2618 tai sanna.jarvenpaa@sagacare.fi.


Hakuaika päättyy 15.06.2018.

Saga Care on Savuton Työpaikka.