(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Saga Care Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018
Saga Palvelutalo Munkkiniemi koostuu kolmesta eri rakennuksesta: Dosentinpuistosta, Dosentinrinteestä ja Dosentinlinnasta. Saga Munkkiniemessä on yhteensä 264 vuokrakotia, joiden koot vaihtelevat 30 - 87m2 välillä. Kaikki kolme taloa ovat kytkettyinä toisiinsa yhdyskäytävillä, joten liikkuminen taloissa on helppoa. Saga Munkkiniemen palvelutalo sijaitsee viehättävässä puistokaupunginosassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustasta.

Haemme Saga Palvelutalo Munkkiniemeen reippaita ja motivoituneita LÄHIHOITAJIA määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 01.06.2018-30.09.2018 sekä tuntityöntekijöiksi ja osa-aikaisiksi kolmivuorotyöhön.

Lähihoitajan tehtävänä on asiakkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä ylläpitävästi. Työ on vastuullista ja sisältää hoitotyön lisäksi mm. omaisyhteistyötä.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta, rokotuskorttia ja hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden hoivatyöstä ja kotihoidon tehtävistä. Olet kiinnostunut ikääntyneiden kanssa toimimisesta ja heidän hyvinvointinsa tukemisesta. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja sitoutunutta asennetta työn tekemiseen. Sujuva suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön. Ruotsin kielen taito on hakijalle eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!Lisätietoja tehtävästä antaa Ranja Kontturi, p: 0505215139 tai ranja.kontturi@sagacare.fiHakuaika päättyy 01.06.2018.Esperi on Savuton Työpaikka.