(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018
Esperi Koti Kaapontupa tarjoaa kodinomaisia asumispalveluja 12 mielenterveys- ja päihdekuntoutusasiakkaalle, jotka eivät kykene asumaan täysin itsenäisesti. Koti sijaitsee rauhallisella alueella Kellon kaupunginosassa. Osaksi Esperi-konsernia Kaapontupa liittyi syyskuussa 2017.

Haemme Kaapontupaan OHJAAJAA keikkatyöhön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on monipuolinen ja sisältää asukkaittemme avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Tavoitteena on ylläpitää mielenterveyskuntoutujien toimintakykyä. Työ on vastuullista ja sisältää omaisyhteistyötä, lääkehoitoa ja yhteistyötä lääkärien kanssa.

Edellytämme lähihoitajan koulutusta sekä voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta, hygieniapassia ja ensiapu-koulutusta. Toivomme aikaisempaa työkokemusta mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden hoitotyöstä. Odotamme sinulta korkeaa työmoraalia sekä iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn viihtyisissä ja kodinomaisissa tiloissa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi ja työvuorosuunnitteluun. Esperi haluaa olla edelläkävijä myös työnantajana tarjoamalla ison talon työsuhde-etuja kuten esim. työnohjausta, koulutusta, henkilöstötapahtumia sekä lakisääteistä laajemman työterveyshuollon.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Minna Arvola p. 050 4369 496 tai minna.arvola@esperi.fi


Hakuaika päättyy 23.5.2018.Olemme Savuton Työpaikka.