(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018
Hoivakoti Teponkartanossa on 30 asukaspaikkaa ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille ja muistisairaille. Hoivakoti Teponkartano sijaitsee kauniilla alueella, Autionkosken läheisyydessä. Asukkaiden omatoimisuutta tuetaan kaikissa päivittäisissä toimissa kuntouttavan työotteen avuin. Päiviä ei rytmitetä liian tiukoilla aikatauluilla, vaan eletään jokainen päivä siten, kuinka asukkaiden vointi sitä vaatii. Hoivakoti Teponkartanon asumispalveluun kuuluvat ympärivuorokautinen hoiva, ravitsevat ateriat, toimivat tukipalvelut (siivous-, vaatehuolto-, ja turvapalvelut) ja monipuolinen viriketoiminta.

Haemme reipasta LÄHIHOITAJAA osa-aikatyöhön vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen ikääntyneiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää heidän hyvinvointiaan. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Edellytämme lähihoitajan koulutusta, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta muistisairaiden hoidosta. Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hoitotyöhön, lämminhenkistä työotetta ja halua jatkuvaan toiminnan kehittämiseen. Odotamme sinulta joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja sitoutunutta asennetta työhön.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoa tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Carita Hiironen, p. 050 314 0542 tai carita.hiironen@esperi.fi.


Hakuaika päättyy 27.5.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.