(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Saga Care Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018
Saga Kaskenniitty ja Kaskenpuisto tarjoavat korkealuokkaista ja viihtyisää vuokra-asumista sekä lyhytaikaista asumista ikääntyville. Taloissa on 24 h vuorokaudessa ammattitaitoinen henkilökunta, joka toteuttaa yksilöllistä kotiin annettavaa hoitoa. Henkilökuntaan kuuluu lähi- ja sairaanhoitajia, fysioterapeutteja, vapaa-ajan ohjaaja, toimisto-, siivous- sekä keittiötyöntekijöitä. Sagan Turun talot sijaitsevat puistomaisessa ympäristössä Turun keskustan tuntumassa.

Haemme Saga Kaskenniittyyn reipasta ja motivoitunutta LÄHIHOITAJAA osa-aikatyöhön 80% työajalla toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hoitajan tehtävänä on asiakkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä ylläpitävästi. Työ on vastuullista ja sisältää hoitotyön lisäksi mm. omaisyhteistyötä.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa, hygieniapassia ja lääkehoidon koulutusta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyvien hoitotyöstä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostustasi ikääntyvien kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!Lisätietoja tehtävästä antaa Yksikönpäällikkö Mia Wesanko, mia.wesanko@sagacare.fiHakuaika päättyy 26.05.2018. Täytämme paikan heti sopivan työntekijän löydyttyä.Esperi on savuton työpaikka.