(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018
Esperi kodit Pisa ja Lipparinne tarjoavat asumispalvelua mielenterveyskuntoutujille Espoossa. Kunkin asukkaan yksilölliset tarpeet, elämäntilanne ja tavoitteet ovat etusijalla, kun palvelua ja kuntoutusta suunnitellaan. Kodit tarjoavat monipuolisia virikkeitä ja harrastustoimintaa asukkailleen ja tavoitteena on asukkaiden mahdollisimman itsenäinen elämä, työssäkäynti tai opiskelu sekä hyvä elämän laatu.

Haemme Esperi koti Lipparinteeseen OHJAAJAA tarvittaessa töihin kutsuttavaan keikkatyöhön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen mielenterveyskuntoutujien avustamista ja ohjaamista päivittäisissä toiminnoissa.

Edellytämme sinulta lähihoitajan pätevyyttä, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta mielenterveyskuntoutujien parissa työskentelystä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostustasi mielenterveyskuntoutujien kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen.

Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen. Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin ja iloinen ilmapiiri. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!Haku päättyy 10.06.2018. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Anu Lindroos, anu.lindroos@esperi.fi tai p. 050 303 3389.


Esperi on savuton työpaikka.