(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Saga Care Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2018
Esperi konserniin kuuluva Saga Palvelutalo Helapuisto sijaitsee uudella asuinalueella Helsingin Ala-Malmilla hyvien palveluiden lähellä. Helapuisto valmistui maaliskuussa 2012. Talossa on 92 huoneistoa sekä 12-paikkainen ryhmäkoti erityistä huolenpitoa tarvitseville.

Haemme Helapuistoon LÄHIHOITAJAA tuntitöihin ryhmäkotiin sekä palvelutalon puolelle. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Lähihoitajan tehtävänä on avustaa asukkaita heidän omassa kodissaan päivittäisissä toiminnoissa. Työ on vastuullista ja sisältää mm. omaisyhteistyötä ja lääkehoitoa. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Edellytämme lähihoitajan pätevyyttä, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta monipuolisesta hoivatyöstä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostustasi ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Hakemamme lähihoitaja on oma-aloitteinen, itsenäinen ja asukaslähtöinen tiimipelaaja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn viihtyisissä ja kodinomaisissa tiloissa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön johtaja: satu.hellsten@sagacare.fi


Hakuaika päättyy 18.5.2018.Esperi on Savuton työpaikka.