(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2018
Esperi Hoivakoti Marjaranta tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille Karstulassa. Hoivakodissa on kolme ryhmäkotia, joissa on lämminhenkinen koti yhteensä 34 ikääntyneelle. Vakituisen asumisen ohella palveluvalikoimaan kuuluu myös lyhytaikainen asumispalvelu, joka on hyvä ratkaisu esimerkiksi sairaalasta kuntoutumisen tai omaishoitajan loman ajaksi. Hoivakodissa työskentelee ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut ammattihenkilöstö. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen.

Haemme reippasta ja ammattitaitoista LÄHIHOITAJAA tai LÄHIHOITAJA OPISKELIJAA määräaikaiseen työsuhteeseen kesän ajalle. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa sekä voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten hoitotyöstä.

Olet reipas ja rohkea hoitotyön osaaja. Toivomme sinulta iloista, lämminhenkistä, tunnollista ja kunnioittavaa asennetta työntekoa kohtaan. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa kannustavaan ja iloiseen joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Sari Oinonen puh. 040-4155919 tai sari.oinonen@esperi.fi tai tiimivastaava Laura Hirvonen laura.hirvonen@esperi.fi


Haku päättyy 18.5.2018Esperi on Savuton Työpaikka.