(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2018
Esperi Hoitokoti Linnunpesä tarjoaa tuettua pienryhmäasumista ja tukiasumista ikääntyville, päihde-ja mielenterveysongelmaisille, muistisairaille asukkaille. Pienryhmäasumisessa asukaspaikkoja on 15 ja tukiasuntoja on 6. Yhteensä asukaspaikkoja on 21.Linnunpesä tarjoaa kodinomaisessa ympäristössä asiakkaan itsenäisyyttä tukevaa toimintaa, henkilöille, jotka eivät selviydy itsenäisesti jokapäiväisistä arjen toiminnoista, muun muassa itsensä hoitamisessa ja lääkehoidossa.

Haemme Linnunpesään motivoitunutta LÄHIHOITAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 4.6.2018-2.9.2018. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa sekä voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Olet luotettava, motivoitunut ja vastuuntuntoinen hoitaja.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.


Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Niina Pajari, p. 0505512701, niina.pajari@esperi.fi


Hakuaika päättyy 27.05.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.