(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.5.2018
Esperi Päivätoimintakeskus Myötätuulella on kolme toimipistettä Itä-Helsingissä. Päivätoimintakeskus tarjoaa päivätoimintaa kotona asuville ikääntyneille, jotka tarvitsevat tukea kotona selviytymiseen tai seuraa yksinäisiin päiviin. Myötätuulessa päiväohjelma rakennetaan ryhmän toiveiden ja toimintakykyjen mukaisesti. Päivänaikana mm. luetaan lehtiä, keskustellaan ajankohtaisista asioista, ulkoillaan, pelataan pelejä, harjoitellaan kädentaitoja ja muistellaan menneitä.

Haemme Myötätuuleen kokoaikaista LÄHIHOITAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 11.6.2018 -12.4.2019. Työ on päivätyötä.

Edellytämme lähihoitajan pätevyyttä, voimassaolevaa LOVe-lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden hoitotyöstä sekä iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.


Tervetuloa osaavaan joukkoomme!Lisätietoja tehtävästä antaa:
Yksiköpäälikkö Satu Paavilainen, puh 0504413095, satu.paavilainen@esperi.fi.
Tiimivetäjä Anna Saari, puh 040 3591389, anna.saari@esperi.fiHakuaika päättyy 3.6.2018.Esperi on Savuton Työpaikka.