(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2018
Simonpirtti on 26 paikkainen tehostettu asumispalveluyksikkö Vantaan Simonkylässä. Simonpirtti tarjoaa ympärivuorokautista, päihteetöntä asumista, asunnottomille päihteiden käyttäjille. Virikkeet ovat päivittäinen osa arkea ja asukkaat osallistuvat viikko-ohjelman suunnitteluun viikoittaisessa yhteisökokouksessa.

Haemme Simonpirttiin ammattitaitoista ja motivoitunutta osa-aikaista LÄHIHOITAJAA tuntityöhön, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Simonpirtissä työskentelee moniammatillinen työryhmä, johon kuuluvat sairaanhoitaja, sosionomi sekä ohjaajat lähihoitajan koulutuksella. Ohjaajan toimenkuva Simonpirtissä on kokonaisvaltaista asukkaan ja yhteisön asioista huolehtimista, tukea arjen hallintaan, asunnon siisteydestä huolehtimiseen, sosiaali- ja raha-asioiden hoitoon, asiointi apua sekä havainnointia asiakkaan toimintakyvyn muutoksista.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Arvostamme myös hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja, kokemusta päihdetyöstä ja ryhmien ohjaamisesta. Eduksi katsotaan päihdetyöhön liittyvät koulutukset ja osaaminen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa kannustavaan ja iloiseen joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Selja Ollila, puh 044-316 0100, selja.ollila@esperi.fi

Haku päättyy 29.4.2018

Esperi on Savuton Työpaikka.