(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2018
Paimiossa sijaitseva 46-paikkainen Jokilaakso tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille. Jokilaakson toiminta-ajatuksena on tarjota kodikas ja turvallinen asuinympäristö ikäihmisille.

Esperi Hoivakoti Jokilaaksoon haetaan LÄHIHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen tuntityöhön. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää psyykkistä sekä sosiaalista hyvinvointia.

Edellytämme hakijalta lähihoitajan koulutusta, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Olet hakemamme henkilö, jos olet luotettava, motivoitunut ja vastuuntuntoinen. Toivomme sinulta lisäksi iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten ja muistisairaiden hoidosta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme! Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Päivi Kujala 046 9214469 tai paivi.kujala@esperi.fi

Haku päättyy 24.4.2018.

Esperi on savuton työpaikka.