(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Wilhelmiina Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2018

Etsimme Wilhelmiinaan lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen

Tavoitteenamme on löytää aidosti hoivatyöstä motivoitunut ja innostunut ammattilainen; arvostat ikäihmistä ja vanhustyö on  lähellä sydäntäsi.  Toivomme, että arjen työotteessasi näkyy oma-aloitteisuus, kokonaisuuksien nopea oivaltaminen sekä kehittämishaluisuus.

Onhan sinulla muistihoitajan tai muistineuvojankoulutus? Työssä onnistuminen edellyttää monipuolista muistisairauksien perustietojen osaamista sekä asiakkaan kohtaamisen ja kuulemisen kykyä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten parissa työskentelystä. Asiakaspalvelun sujuvuuden kannalta on oleellista, että sinulla on riittävä suomen kielen taito.

Sinua odottavat viihtyisät ja avarat tilat ja hyvin toimiva työyhteisö. Pidämme hyvää huolta myös henkilöstömme kehittymisestä ja työhyvinvoinnista. Tehtävä edellyttää tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Wilhelmiina tukee työntekijöitä kohti savuttomuutta ja on pian savuton työnantaja.

Pirauta, niin saat mukavasti lisätietoa tehtävästä! Soittoasi odottaa palveluvastaava Timo Häkkinen puh. 050 462 1077. 

Jos haluat sitoutua pitkäjännitteisesti juuri tähän työhön, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv:si sähköpostilla rekrytointi(at)wilhelmiina.fi heti tänään tai viimeistään 18.4.2018.