(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2018
Esperin Palvelukeskus Päivälehto tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua, päivä- ja työtoimintaa sekä avohuollon ohjausta pääasiassa kehitysvammaisille henkilöille. Asukaspaikkoja on 26. Palvelukeskus sijaitsee Hartolan keskustan tuntumassa. Se aloitti toimintansa vuonna 2005. Osaksi Esperi-konsernia yritys liittyi vuonna 2014. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Asukkaille luodaan mielekäs arki ja heitä kannustetaan osallistumaan palvelukodin arjen askareisiin, yhdessäoloon ja harrastustoimintaan. Tavoitteena on ylläpitää ja säilyttää asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään. Henkilökunta auttaa selviämään arkipäivässä ja on paikalla auttamassa sekä turvaamassa asumista. Kokeneet hoitajat ovat tiimityöhön motivoituneita vammaistyön ammattilaisia, jotka toteuttavat hyvää ja ihmisarvoa kunnioittavaa hoivaa ja huolenpitoa asukkaille.

Haemme Palvelukeskus Päivälehtoon LÄHIHOITAJAA kokoaikaiseen vakituiseen sopimukseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja se alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme lähihoitajan/perushoitajan/kodinhoitajan/geronomin tutkintoa, lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Lähihoitaja/ohjaaja työskentelee 17 tai 9 -paikkaisessa asumisyksikössä, palvelukoti Onnelassa tai Toivolassa. Ohjaajan tehtävänä on vastata kehitysvammaisten asukkaiden fyysisestä-, psyykkisestä- ja sosiaalisesta hyvinvoinnista ja niiden ylläpidosta. Vuorossa tehtävä työ koostuu mm. asukkaiden ohjauksesta, kodinhoidollisista tehtävistä ja omahoitajuudesta. Lisäksi ohjaaja osallistuu yksikön ja yrityksen toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen sekä laatutyöhön.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperi tarjoaa ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Britta Dölling-Hasu, britta.dolling-hasu@esperi.fi

Hakuaika päättyy 22.4.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.