Lähihoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018
Esperi on avannut Pietarsaareen uuden hoivakodin syksyllä 2017. Esperi Hoivakoti Edit tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille sekä muistisairaille. Hoivakodista rakentuu turvallinen koti, jossa apu on aina läsnä ja arki mutkatonta. Vakituisen asumisen ohella palveluvalikoimaan kuuluu myös lyhytaikainen asumispalvelu, joka on hyvä ratkaisu esimerkiksi sairaalasta kuntoutumisen tai omaishoitajan loman ajaksi.

Haemme ammattitaitoista ja motivoitunutta LÄHIHOITAJAA osa-aikaiseksi 2-vuorotyöhön tai yöhoitajaksi. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta, hygieniapassia sekä Ruotsin kielen taitoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden hoitotyöstä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostusta ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa kasvavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Pia Hilli p.050-44803328, pia.hilli@esperi.fi

Hakuaika päättyy 31.3.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1114368
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pietarsaari