(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2018
Esperi Hoivakoti Untuva tarjoaa korkeatasoista asumispalvelua ja ympärivuorokautista hoivaa viihtyisässä ympäristössä merellisessä Lauttasaaressa. Hoivakoti Untuva on tehostetun palveluasumisen yksikkö, joka on tarkoitettu sekä fyysisesti että psyykkisesti toimintarajoitteisille ikääntyneille. Untuvassa on 26 kodinomaista asukaspaikkaa. Hoivakoti Untuva on ollut toiminnassa vuodesta 2010 lähtien.

Haemme Hoivakoti Untuvaan reipasta ja ammattitaitoista LÄHIHOITAJAA osa-aikaiseksi, vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Hoitajan tehtävänä on asiakkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä ylläpitävästi. Työ on vastuullista ja sisältää omaisyhteistyötä ja lääkehoitoa.

Edellytämme lähihoitajan pätevyyttä, lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden ja muistisairaiden hoivatyöstä. Pidämme tärkeänä kiinnostusta ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta luotettavaa, positiivista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Anne Villman, p. 044 720 2486 tai anne.villman@esperi.fi.

Hakuaika päättyy 29.3.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.