(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2018
Esperi Hoivapalvelukeskus Hoivia tarjoaa monipuolisia palveluja Hämeenlinnan seudun ikäihmisille. Palveluvalikoimaan kuuluu palveluasuminen, joissa asiakkaat saavat ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa. Lisäksi hoivapalvelukeskuksessa toimii lounasravintola Ludvig, joka on avoinna kaikille. Osaksi Esperi-konsernia Hoivia Oy liittyi keväällä 2017.

Haemme Hoiviaan ammattitaitoista ja motivoitunutta LÄHIHOITAJAA vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja. Katsomme eduksi kokemuksen ikääntyneiden hoitotyöstä.

Toivomme sinulta innovatiivista ja tuoretta näkemystä vanhusten kanssa tehtävään työhön, sinulla on ideoita ja halua kehittää työtäsi jatkuvasti. Sinulla on vahva näkemys hyvästä ja laadukkaasta arjesta hoivatyössä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Riitta Laaksonen, p. 050 4328434 tai riitta.laaksonen@esperi.fi

Haku päättyy 25.3.2018.

Esperi on savuton työpaikka.