(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2018
Paimiossa sijaitseva 46-paikkainen Jokilaakso tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille. Jokilaakson toiminta-ajatuksena on tarjota kodikas ja turvallinen asuinympäristö ikäihmisille.

Haemme Hoivakoti Jokilaaksoon reipasta ja ammattitaitoista LÄHIHOITAJAA osa-aikatyöhön, toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Hoitajan tehtävänä on asiakkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä ylläpitävästi. Työ on vastuullista ja sisältää mm. omaisyhteistyötä ja lääkehoitoa.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa, hygieniapassia ja lääkehoidon koulutusta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden hoivatyöstä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostustasi ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa kasvavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Yksikönpäällikkö Päivi Kujala, puh. 046 9214469 tai paivi.kujala@esperi.fi

Hakuaika päättyy 25.3.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.