(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2018
Esperi Hoivakoti Vehkahovi avautui Haminaan huhtikuussa 2015. Hoivakoti Vehkahovi tarjoaa asumispalveluita ikäihmisille. Hoivakoti Vehkahovissa on kaksi 15-paikkaista ryhmäkotia, jotka tarjoavat ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille. Lisäksi Vehkahovi tarjoaa kevythoivaa erillisessä 15-paikkaisessa yksikössä. Kevythoiva on turvallista ja yhteisöllistä asumista, joka on tarkoitettu vain vähän arkiaskareissa tukea tarvitseville ikäihmisille.

Haemme reipasta ja ammattitaitoista LÄHIHOITAJAA kokoaikatyöhön vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asukkaidemme avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Olet aidosti kiinnostunut tekemään merkityksellistä hoitotyötä osana ammattitaitoista tiimiämme.

Edellytämme lähihoitajan koulutusta, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta alalta. Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hoitotyöhön, lämminhenkistä työotetta ja halua jatkuvaan toiminnan kehittämiseen. Odotamme sinulta joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja sitoutunutta asennetta työhön.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Katja Korjus, p. 050-5648703, katja.korjus@esperi.fi

Hakuaika päättyy 18.3.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.