(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018
Esperi Hoivakoti Linnea aloitti toimintansa Kangasalan entisen Pikonlinnan sairaalan remontoiduissa avarissa tiloissa, luonnon helmassa elokuussa 2009. Tiloissa toimii tällä hetkellä kuusi ryhmäkotia, joissa on yhteensä 109 tehostetun palveluasumisen paikkaa. Toiminta perustuu moniammatilliseen yhteistyöhön. Toimimme kuntouttavalla ja virikkeellisellä työotteella. Hoivakoti Linnea on turvallinen, lämminhenkinen ja kodinomainen hoitopaikka silloin, kun asuminen ei enää onnistu omassa kodissa tai palveluasunnossa.

Haemme Koivu- ja Käpylinnaan reipasta LÄHIHOITAJAA osa-aikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lähihoitajan tehtävänä on asiakkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä ylläpitävästi. Työ on vastuullista ja sisältää omaisyhteistyötä ja lääkehoitoa.

Edellytämme lähihoitajan pätevyyttä, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden hoivatyöstä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostustasi ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Mari Kotkaslahti, p. 045 202 0338, mari.kotkaslahti@esperi.fi.

Hakuaika päättyy 25.2.2018 tai kun sopiva henkilö löytyy.

Esperi on Savuton Työpaikka.