(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018
Esperi Hoivakoti Hopiatuuli tuottaa ympärivuorokautista tehostettua asumis- ja hoivapalvelua kodinomaisissa tiloissa 25 vanhukselle. Hopiatuuli sijaitsee rauhallisessa sekä luonnonkauniissa maalaismiljöössä Kurikan keskustan tuntumassa. Hoivakodissamme asukkaista huolehtivat koulutetut hoitajat joihin lukeutuu mm. sairaanhoitajia, lähihoitajia sekä kodinhoitajia. Henkilökuntamme osaaminen mahdollistaa vaikeaakin muistihäiriötä sairastavan ja runsaasti apua tarvitsevien asukkaiden laadukkaan hoivan sekä huolenpidon.

Etsimme motivoitunutta ja reipasta LÄHIHOITAJAA osa-aikatyöhön määräaikaiseen työsuhteeseen äitiysloman sijaisuuteen 31.3.2019 asti. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa sekä voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden hoivatyöstä. Pidämme erityisen tärkeänä aitoa kiinnostusta ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat yrityksen työsuhde-etuja.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Johanna Kalajainen, p. 050 3415202 tai johanna.kalajainen@esperi.fi

Hakuaika päättyy 21.3.2018, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Esperi on Savuton Työpaikka.