(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2017
Esperi Koti Sointu on 22-paikkainen ympärivuorokautista palveluasumista vammaisille tarjoava koti Helsingin Kannelmäessä. Sointu tarjoaa turvallisen kodin, jossa asukas voi nauttia elämästä ja mukavasta arjesta. Päivä- ja viikko-ohjelma suunnitellaan asukkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Kodin ovet ovat aina avoinna asukkaiden läheisille ja ystäville. Koti sijaitsee rauhallisella alueella, lähellä palveluita ja monipuolisten ulkoilumaastojen äärellä. Läheltä löytyvät myös terveysasema ja junayhteys Helsingin keskustaan.

Haemme reipasta ja motivoitunutta LÄHIHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Ohjaajan tehtävänä on asukkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä ylläpitävästi. Työ on vastuullista ja sisältää hoitotyön lisäksi mm. omaisyhteistyötä, lääkehoitoa sekä viriketoiminnan kehittämistä ja toteutusta.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa, lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Arvostamme kokemusta vammaistyöstä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostustasi vammaisten henkilöiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Hanna Suorsa, p. 050 337 2125 tai hanna.suorsa@esperi.fi.

Hakuaika päättyy 27.9.2017.

Esperi on Savuton Työpaikka.