(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja yötyöhön
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018
Ratamo tarjoaa asumispalveluja päihde- ja mielenterveyskuntoutujille Kokemäen Risteellä maalaismiljöössä. Asukkaalla voi olla psyykkisiä ja/tai fyysisiä sairauksia ja käytössä liikkumisen apuvälineitä. Ratamossa on päärakennuksessa 26 tehostetun palveluasumisen ja palveluasumisen paikkaa. Lisäksi samassa pihassa olevassa Piha-Ratamossa on 8 tukiasumisen asiakaspaikkaa.

Haemme ammattitaitoista ja motivoitunutta LÄHIHOITAJAA osa-aikatyöhön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan yötyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa sekä voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Olet reipas ja rohkea hoitotyön osaaja. Toivomme sinulta iloista, lämminhenkistä ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan. Eduksi katsomme kokemuksen päihde- ja mielenterveysongelmaisten hoitotyöstä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa kannustavaan ja iloiseen joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Nina Aksentjeff, 044 329 6640 tai nina.aksentjeff@esperi.fi.

Haku päättyy 30.10.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.