(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja (yötyö), Tampere
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Esperi Terveyspalvelut OY on Suomen suurin yksityisten Anestesia- ja Leikkaussalipalveluiden tuottaja. Toimimme monissa erilaisissa työpisteissä sekä perusterveydenhuollossa, että erikoissairaanhoidossa. Yrityksemme palveluksessa työskentelee sairaanhoitajia, leikkaussalihoitajia, anestesiahoitajia, yleislääkäreitä, erikoislääkäreitä ja muita alan ammattilaisia.

Keikka- tai lisätöitä vailla? Äitiyslomalla, Opintovapaalla tai muuten vain omaa paikkaasi etsimässä? Haemme jatkuvasti terveydenhuoltoalan kokeneita ammattilaisia sekä osa-aikaisiin että kokopäiväisiin työsuhteisiin. Meillä voit työskennellä aina omaan elämäntilanteeseesi sopivasti.

Haemme ESPERI TERVEYSPALVELUIHIN ammattitaitoista ja motivoitunutta LÄHIHOITAJAA tarvittaessa töihin kutsuttavaan keikkatyöhön TAMPEREELLE. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja on luonteeltaan yötyötä.

Tehtäviisi kuuluvat esimerkiksi tutkimuspotilaan tarkkailu.

Olet motivoitunut, sosiaalisesti taitava ja sinulla on vähintään kahden - kolmen vuoden työkokemus. Edellytämme lähihoitajan pätevyyttä. Arvostamme erityisesti hyvää asiakaspalvelutaitoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn monipuolisessa ympäristössä. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Kyseessä jatkuva haku, joten jätä rohkeasti hakemuksesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kati Kaihovirta, p. 040 747 2448 (arkisin klo 10-14) / kati.kaihovirta@esperi.fi  

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Esperi on Savuton Työpaikka.