(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja yökotihoitoon
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2020

Nautitko ihmisläheisistä ja itsenäisistä hoitoalan tehtävistä? Entä voisiko yötyö sopia elämäntilanteeseesi? Hienoa, voit olla etsimämme henkilö!

Etsimme asiakkaallemme HOITAJAA kotihoidon tiimiin Kirkkonummelle.

Hoitajan tehtävä sisältää monipuolisia ja vaihtelevia perussairaanhoidollisia työtehtäviä kotihoidon kentällä. Työtä tehdään asiakaslähtöisesti, kunkin asiakkaan tilanne huomioiden. Tarjoamme tehtävään laadukkaan ja perusteellisen perehdytyksen, jonka jälkeen työtä tehdään itsenäisesti. Kyseessä on kokoaikainen yötyö ja työvuorot sijoittuvat 22-05 aikavälille.

Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä ja edellytämme hakijoilta hoitoalan tutkintoa. Kyseessä on liikkuva työ, joten löytyyhän sinulta myös ajokortti. Ennen töiden aloittamista sinun tulee suorittaa myös asiakkaamme lääkelupakokeet. Olet etsimämme henkilö, jos teet hoitotyötä sydämellä sekä ammattitaidolla ja kykenet itsenäisiin päätöksiin.

Tarjoamme työn vastuullisessa, täysin kotimaisessa yrityksessä. Sinut perehdytetään työhön ja käytettävissäsi on oman esimiehen sekä työtiimin tuki. Tehtävässä noudatetaan Yksityisen sosiaalipalvelualan TES:iä ja työ on mahdollista aloittaa jo nopealla aikataululla tai vaihtoehtoisesti sovitusti tilanteesi mukaan.

Voisiko tämä olla uusi työ sinulle? Hienoa! Kuulemme mieluusti lisää sinusta ja osaamisestasi. Jätäthän siis hakemuksesi oheisen linkin kautta.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.