(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, vuosilomien sijaisuudet, Tapiolan kotihoito
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2018

Työavain 2-57-18
Määräaikainen työsuhde
Hakuaika päättyy 26.03.2018 kello 15:45
Tapiolan kotihoito, Länsituulentie 1, 3. krs 02100 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut/Kotihoito
Kotihoito

Tehtävän kuvaus: Haemme Tapiolan kotihoitoon lähihoitajia, sairaanhoitajia ja terveydenhuollon opiskelijoita eri pituisiin vuosilomasijaisuuksiin.

Kotihoidossa asiakkaan hoitotyö on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Työ sisältää mm. ruokailusta, lääkityksestä, henkilökohtaisesta hygieniasta ja tarvittavista tukipalveluista huolehtimista. Tavoitteena on asiakkaan hyvä arki ja kotona selviytyminen. Espoon kotihoidossa on käytössä Effica-asiakastietojärjestelmä, Hilkka toiminnanohjausjärjestelmä ja RAI-arviointiohjelma.

Hoitotyö kotihoidossa on vaativaa sekä monipuolista ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön ja itsenäisen työskentelyn. Työ on tiimityötä. Sairaanhoitaja ja lähihoitaja vastaa asiakkaidensa hoitosuunnitelmasta sekä osallistuu hoidon suunnitteluun ja toteutukseen. Työ on jaksotyötä, johon kuuluu aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputyötä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja kokemuksen hankkimiseen. Tarjoamme työpaikan, jossa voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen.
Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Jätäthän hakemuksesi sähköisesti järjestelmän kautta.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimus:  Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Jos sinulla ei ole Espoon kaupungin hyväksymää lääkelupaa, sitoudut suorittamaan lääkehoitosuunnitelman edellyttämät lääkehoitokoulutukset ja näytöt kolmen kuukauden sisällä työn aloittamisesta

Tehtävässä edellytetään ajokorttia.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja

Tehtäväkohtainen palkka: 
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 116 h 15 min / 3 vko

Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa tavoitteenamme on mahdollistaa turvallinen elämä omassa kodissa toimintakyvyn heikkenemisestä huolimatta. Sairaalan monipuolinen toiminta on kohdennettu akuuttien sairauksien lyhytaikaiseen hoitoon ja kuntoutukseen. Pitkäaikaishoidossa tarjoamme kodinomaista hoivaa ympärivuorokautisissa yksiköissä. Myös pitkäaikaishoidon tulee olla elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa.

Espoo on savuton työpaikka.

Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä

Linkki lisätietoihin

Aluevastaava Anne Andelin
09 8168 3858
anne.andelin@espoo.fi
 
Kotihoidon ohjaaja Maarit Haapsaari
050 548 1296
maarit.haapsaari@espoo.fi